VIDAR — VARD HAUGESUND 2-5:

Hjemmelaget ledet 2-0 etter ti minutters spill, og leverte utmerket offensivt spill. Men etter ti minutter var det slutt, og gjestene fra Bergen overtok det meste.

Det stod 2-2 til pause, og selv om Vidar nok hadde ballen mest etter pause, var det gjestene som spilte seg til sjanser på sine kontringer og scoret tre mål. To av disse kom etter at stadionuret hadde vist 90 minutter, men da var Vidar-forsvaret i total oppløsning.

Fyllingsdalen vant fortjent. Etter sjokket med 0-2 etter ti minutter, begynte gjestene å vinne duellene, var raskere enn Vidar-spillerne og fant hverandre langt bedre enn hjemmelaget. Best hos Fyllingsdalen var Erlend Grov og unggutten Mads Berg Sande som spilte de siste 25 minuttene var også bra.

— Jeg synes vi vant fortjent til slutt etter at Vidar førte de første ti minuttene, mente Fyllingsdalens trener, Olafur Bjarnarson. - I vår posisjon på bunnen av tabellen var spillerne preget av plasseringen den første del av kampen. Men etter hvert leverte vi en fin kamp.

I Vidar-leiren var stemningen laber. Assistenttreneren Kjell-Petter Schou Andreassen konkluderte slik:

— For Vidar var dette en kollektiv kollaps!