VALENCIA, SPANIA: Arild «Hulken» Haugen tar både proffdebuten i bokseringen og reportere på strak arm før møtet med Latvias Pavels Dolgovs fredag.

I går ble det sendt et halvtimes program med «Hulken» og hans team på en lokal tv-stasjon i Valencia. Den kvinnelige TV-reporter holdt han på strak arm over hodet mens intervjuet pågikk.

— Interessen rundt «Hulken» har vært veldig stor her nede. Han vekker mye oppsikt når han skaper show slik han har gjort. Jeg kan ikke skjønne annet at det kommer veldig mye folk på kampen, sier manager Tor Krageboen til fvn.no.

Hulken veier cirka 125 kg og måler 1,94 meter på strømpelesten. Motstanderen fra Latvia har allerede bokset fem kamper med to seirer, to tap og en uavgjort som resultat. Han veier 112 kg og er 1,85 meter høy.

— Hvis han skulle tape vill det vært veldig synd, men jeg tror ikke det skjer. Vi håper å fortsette med det samme opplegget han har hatt nå med Ulf Johansen. Målet må jo være at han får bokse en ny proffkamp kanskje allerede i februar, sier Krageboen, som ikke ønsker å si hvor mye penger han har støttet «Hulken» med.

— De pengene jeg bruker på boksing og trav er noe jeg ikke forventer for mye av. Det jeg måtte tjene på det tar jeg som en bonus. Hvis det var penger jeg var ute etter hadde jeg investert det på andre måter, sier han ærlig.

— Jeg er veldig spent på hvordan det går i morgen. Det kribler skikkelig i magen nå, men jeg føler meg trygg på at han skal klare det bra. «Hulken» er vandt til å opptre foran mye folk, mener «Hulkens» manager.

Kampen mellom Arild «Hulken» Haugen og latviske Pavels Dolgovs sendes på Muscletube.

Se video av Hulkens første bokseshow