SPANIA: 11.desember debuterer Arild «Hulken» Haugen som proffbokser i Valencia mot Pavels Dolgovs fra Latvia. Nå håper kraftkaren fra Sirdal at han skal ta knockout på motstanderen innen de to første rundene er over.

— Jeg har veldig lyst å vise at jeg kan noe boksing, men samtidig så er det jo klart jo raskere du knocker motstandereren jo fortere blir du interessant. Jeg håper å ta han i løpet av de to første rundene, men en knockout må komme litt naturlig og, sier Haugen i et intervju med treningsforum.no.

I slutten av forrige måned la manager Tor Krageboen ekstra press på «Hulken» før boksedebuten.

— Hvis det blir tap i denne kampen må vi revurdere om dette er noe vi skal satse på, sa han til Fædrelandsvennen den gangen.

I intervjuet påpeker også «Hulken» viktigheten av å vinne denne kampen.

— Alle kamper er like viktige for meg slik jeg tenker nå. Men er kanskje lettere å takle et nederlag etter veldig mange seire. Men å starte med tap er jo litt tungt. Så i tillegg om du tenker langsiktig kan ikke vi ha tap så tidlig i karrieren, mener han.

«Hulken» har de siste ukene tatt oppkjøringen til kampen i Spania, men han innrømmer likevel at han kjenner presset hjemmefra.

— 80% av Norge har gitt meg opp som bokser mens 20% tror jeg er verdensmester før sommeren. Tror mange vil dømme meg kjapt etter en kamp.