SPANIA: — Nå er jeg her på tidagers hardkjør, skriver Arild "Hulken" Haugen på sin nettside.

Den hardtsatsende sirdølen og tidligere strongman-mesteren er med tidligere proffbokser, Ole "Lukkøye" Klemetsen, på ti-dagers treningsleir i Spania.

LES OGSÅ: Vil bli Norges sterkeste mann

Den 140 kilo tunge kraftpluggen mener selv han bør ta av 20 kilo for å nå den ultimate matchvekten - og målet er å klare dette på bare to måneder.

— 20 kilo på to måneder er MYE og hardt. Jeg gjør målinger hver uke som fastslår at jeg følger planen, og progresjonen er på rett vei, sier "Hulken".

Kraftpluggen fra Sirdal annonserte i fjor at han ville satse for fullt på en karriere som proffbokser, og har også tidligere fått treningstips fra Klemetsen.

LES OGSÅ: Lukkøye gjør comeback

— Det er gode treningsmuligheter, og Ulf Johansen og Ole Klemetsen hjelper og veileder meg. Det er veldig motiverende og lærerikt, og vi trener mye teknikk og kondisjon, skriver han.

Han har bestemt seg for å kutte vekttreningen på gym til et minimum for å komme raskt nok ned i vekt, og forbedre boksingen med mange hakk.

— Vekta går ned - og går formen opp. Ole er her for å spille på en norsk pub, så vi koser oss med litt sang og gitar mellom treningen og badingen, skriver den offensive bokseren.