KRISTIANSAND: Det er knyttet store forventninger til Arild «Hulken» Haugens debut som proffbokser i Valencia fredag 11.desember. I Spania har det allerede begynt å gå rykter om kraftkaren fra Sirdal.

— Han kalles bare El Gigante i Spania nå. Han har deltatt på noen show der han hadde løftet på ting og knust mursteiner. Da begynner det fort å gå rykter om den store mannen fra Norge, sier Hulkens manager, Tor Krageboen til fvn.no.

Hulken har selv troen på at han kan klare et knockout mot sin latviske motstander.

— Jeg har veldig lyst å vise at jeg kan noe boksing, men samtidig så er det jo klart jo raskere du knocker motstandereren jo fortere blir du interessant. Jeg håper å ta han i løpet av de to første rundene, men en knockout må komme litt naturlig og, sa han i et intervju med treningsforum.no i forrige uke.

Se video av Hulkens første bokseshow

Kommende fredag skal Hulken opp mot Pavels Dolgovs fra Latvia i proffdebuten. I slutten av forrige måned la manager Tor Krageboen ekstra press på sirdølen før kampen.

— Hvis det blir tap i denne kampen må vi revurdere om dette er noe vi skal satse på, sa han til Fædrelandsvennen den gangen.

Også kristiansanderen Glodi Eneste får sjansen i samme boksestevnet som Hulken. Han skal bokse en amatørkamp mot den spanske lettvektmesteren i 69-kilosklassen David Camaro.

Hulkens proffdebut kommer til å bli sendt på nettstedet Muscletube.