— Helt fantastisk. Irland var den store favoritten, men misset underveis, og dermed grep de norske jentene sjansen, sier Sølvi Meinseth, mor til Ingvild og lagleder for de norske jentene.

- Fungerte perfekt

Det norske laget besto av Live Haugstad Hilson, Ida Eikeng, Tonje Fjellet Kristiansen foruten Ingvild Meinseth på siste etappe. Fredag vant de forsøksheatet på 46,08, men i de langt dårligere forholdene i finalen klokket de inn på 46,54. — Taktikken vår i de vanskelige vindforholdene fungerte helt perfekt. Tiden ble litt dårligere enn i går, men i dag var det medaljene som telte, sier Sølvi Meinseth etter bragden lørdag ettermiddag.

Vant sin andre medalje i Ungdoms-OL

Mesterskapet har vært som en drøm for Ingvild Meinseth. Først løp hun inn til beste tid i forsøket med ny norsk aldersrekord på 100 meter med tiden 11,74. Deretter løp hun inn til en meget sterk bronsemedalje i finalen.

Spydkaster Andreas Thorkildsen og lengdehopper Margrethe Renstrøm har begge vunnet gull i Ungdoms-OL i tenårene.

PS! Karoline Daland, også hun fra Sørild og Grimstad, som stormet inn til bestetid i forsøket på 400 meter, ble disket i finalen etter å ha tjuvstartet.