Vålerenga-Viking 1-0:

I 2010 var Mohammed Fellah toneangivende da Vålerenga tok sølv bak suverene Rosenborg.

Sammen med Harmeet Singh briljerte den lille teknikeren på et velspillende Vålerenga-lag.

Hverken Singh eller Fellah klarte å følge opp i 2011, og i åpningskampen i årets sesong ble begge plassert på benken av Martin Andresen. Singh har allerede spilt seg inn i førsteelleveren, og i dag var det Fellahs tur til å overbevise.

Kan åpne et forsvar

Etter 225 minutter på benken i innledningen på sesongen fikk Klanene se en sprudlende Fellah etter pause.

— Jeg har jobbet knallhardt på hver eneste trening, og jeg har vært skikkelig tent på å vise meg frem , sier Fellah etter kamplsutt

Fellah fikk anledningen til å vise seg frem. Etter å ha sett sine lagkamerater opptre tafatt i den første omgangen mot Viking valgte Martin Andresen å foreta bytter i den andre omgangen.

— Fellah gjorde et godt innhopp, og viser at han er i gryende form. Han viser frem sine egenskaper til å åpne opp et forsvar, men vi velger å rullere på laget i de posisjonene vi har mange spillere, mener Vålerenga-treneren som disponerer en av de bredeste spillerstallene i årets Eliteserie.

Matchvinneren mener at konkurransen gjør laget bedre.

— For å være et topplag må du ha bred stall, og alle må jobbe hardt på trening for å få spille, konkluderer Fellah.

Lei snakk om utleie

Bredden i Vålerenga-troppen kom til syne. Vertene klarte å vinne flere baller på midtbanen og hjemmepublikummet fikk kjapt se en Fellah i praktslag krydret med tunneler og fine pasninger.

Kronen på verket kom etter 71 minutter da Fellahs forsøk på innlegg traff en uheldig Indridi Sigurdsson som styrte ballen i eget nett. Fellah jublet hemningsløst foran Klanen etter scoringen som sikret Vålerenga årets andre seier.

- Var det befriende å sette inn målet?

— Ja. Det har vært mye negativt snakk om meg tidligere, men jeg visste at det skulle komme en opptur. I vinter var det snakk om at jeg skulle leies ut, men det var aldri aktuelt for meg. Jeg har fått motivasjon av å sitte på benken og det var viktig at jeg tok vare på sjansen når jeg fikk den.