Vålerenga-Viking 1-0:

— Dette er ikke tiden for å deppe. Stemningen i garderoben var god fordi vi alle ser hva som lå bak resultatet. Vi utspilte Vålerenga før pause, og var etter min mening best også i 2. omgang. Dessverre fikk vi ingen uttelling, men det kommer. Sannsynligvis allerede mot Molde mandag, sier Viking-stopper Johan Lædre Bjørdal til Aftenbladet.no.

Like før pause dukket han opp ved bakre stolpe på et frispark fra André Danielsen, overlistet keeper Lars Hirschfeldt, men måtte se at André Muri avverget på streken.

Det var litt kjipt at ikke den gikk inn, men gjennomgående var det så mye positivt at vi reiser hjem med de ode opplevelse, forsikrer han.

Sigurdsson vil se framover

Kaptein Indridi Sigurdsson forårsaket det ulykksalige selvmålet som avgjorde kampen. Men heller ikke «Indi» mener det er tid til å grave seg ned.

— Ballen traff meg i leggskinnet og endret retning, ellers hadde innlegget gått rett i armene på Rune Almenning Jarstein. Det var et drittmål, men vanskelig å gardere seg mot, erkjenner han.

— Da han spilte for Lyn mellom 2006 og 2009, var Vålerenga alltid synonymt med tre poeng. Lyn hadde et nesten magisk grep på VIF, uansett kampforløp. Etter overgangen til Viking sommeren 2009 har ikke Sigurdsson vært med på å slå Vålerenga.

— Det har snudd radikalt, ja, men denne gang skyldtes tapet bare uflaks. Vi er på god vei mot bedre tider, og gleder oss til å ønske Molde velkommen til Stadion mandag.

Hareide er positiv

Åge Hareide var i usedvanlig positiv stemning til tross en kamp som endte med 0-1. — Det er fordi vi alle ser hva som skjedde på Ullevaal. Vi tapte, ja, men var bedre enn Vålerenga. Og sesongen er så ung at vi ikke kan fortvile etter et slikt tap i april. Nå gjelder det å ta nye tak mot Molde. Jeg tror det kan bli en riktig god opplevelse. Vi gleder oss allerede.