Fotball , 10. april 2012 , Tippeligaen , EliteserienVålerenga - VikingMohammed Fellah , jubler for scoring, i bakgrunn Harmeet Singh , VIF

Vålerenga-Viking 1-0:

— Det er greit å tape på en dag som denne. I dag kan vi faktisk se bak resultatet og kose oss med det, sier Åge Hareide etter 1-0 tapet mot Vålerenga.

Viking kom best i gang, og ledet sjansestatistikken klart etter første omgang.

Det var i avslutningsøyeblikket det sviktet for spillerne.

I stedet var det Vålerenga som fikk hull på byllen i andre omgang, etter et skudd fra Mohammed Fellah som gikk i Indridi Sigurdsson, og i mål. Hareide forteller at han er stolt av det laget presterte mot Vålerenga, til tross for at Viking ikke tok med seg noen poeng hjem til Stavanger.

— Poengene og resultatene får heller komme etter hvert. Fortsetter vi å spille som vi gjorde i dag, vil dette bli en god sesong for Viking, mener han.

Sjansesløseri

— Vi skaper masse sjanser, men klarer dessverre ikke å sette ballen i mål. Fotball handler jo om akkurat det, og når det kommer på plass, vil det bli veldig bra.

Hareide mener Viking-laget vil få orden på resultatene etter hvert som kampene spilles utover våren.

— Noen ganger er fotball urettferdig, men det er mange kamper igjen. Nå må vi være analysere vårt eget spill og jobbe videre, sier han.

Vanskelig hjemmekamp

Viking-treneren mener videre at det blir viktig for Viking å ta med seg spillet fra første omgang, i kampen mot Molde neste helg.

- Molde er et veldig godt lag, og vi må bare fortsette å bruke den oppskriften vi har brukt til nå.

Viking-treneren mener også at serien kommer til å være jevn utover hele sesongen.

— Det er vanskelig å si noe om nivået nå, men jeg tror det vil bli jevnt hele veien. Alle kampene er tøffe, og alle lagene kommer til å kjempe for poengene, understreker han.