Vålerenga-Viking 1-0:

— Det var rett og slett veldig skuffende at vi ikke klarte å score. Vi spilte god fotball og hadde fortjent å vinne kampen, mener angrepsspilleren, som kom til flere store sjanser i løpet av kampen.

- Det vi viste i dag er jeg sikker på at vil gjøre laget enda sterkere. Det blir utrolig viktig når vi møter Molde i neste runde , sier Anier til Aftenbladet etter kampen.

Viking-spilleren mener det rett og slett var uflaks som gjorde at Viking ikke klarte å omsette sjansene sine i mål mot Vålerenga.

— Målene vil komme hvis vi fortsetter slik vi spilte i store deler av denne kampen. Når vi produserer så mange sjanser som vi gjør i dag, er det nødt til komme mål til slutt, sier en positiv, men skuffet Anier etter kampen.

Ikke skremt

Johan Lædre Bjørdal var mer skuffa enn skremt etter møtet med Vålerenga.

- Vi spiller veldig god fotball og produserer sjanse etter sjanse. Etter min mening er vi bedre enne Vålerenga i begge omgangene. Vi hadde fortjent poeng i dag , mener forsvarspilleren.

Likevel mener han Viking-laget kan være godt fornøyd med det de presterte mot Vålerenga.

— De får et heldig mål som går innom en av våre spillere, og vi skaper mange flere sjanser enn dem. Fortsetter vi slik som vi gjorde i dag vil poengene komme etter hvert, understreker Lædre Bjørdal.