Mandag lanserte Fædrelandsvennen konkurransen «Hele Sørlandet stuper», hvor vi inviterer den sørlandske befolkning til å kaste seg i vannet, få det på film og sende inn til oss. Den som har det beste bidraget kan vinne en privat filmvisning i Kristiansand kinos luksussal med 23 seter.

Over 30 bidrag har kommet inn allerede, slik som denne korte videoen, sendt inn av Miriam Karlsen. Denne lille karen smeller rett i bassengkanten.

Noen har det for travelt til å få av seg alt av hodeplagg, og kaster seg like gjerne i vannet med den på.

Her er det Morten Torjussen som kaster seg i vannet.

Man må ikke nødvendigvis bade alene. Her er en stor gjeng som velger å hoppe på rekke.

Her går det nok ikke helt som Henrik hadde tenkt seg, men videoen er uansett merket #fvnstup på Instagram.

Vil du være med i konkurransen?

Vi har lyst på flere videoer! Video av ditt stup, kanonkule eller hvordan du enn kommer deg ut i vannet kan enten sendes på e-post til stup@fvn.no, legges ut på Instagram med #fvnstup eller postes på vår Facebook-side.

Konkurransen vil bli avsluttet 5. august. Da vil tre til fem finalister bli trukket ut. Av dem er det leserne som bestemmer hvem som skal stikke av med førstepremien.

Kristiansand kino stiller med privat filmvisning i deres luksussal 7, med 23 seter. Her kan vinneren invitere med seg venner og se den filmen de ønsker (av de filmene som går på kino) + en liten popcornmeny til alle.

Her kan du se alle videoene som kommer inn, samt et knippe kjendisers bidrag til konkurransen.