Den nyeste direkteruten på programmet er mellom Oslo og Boston, skriver Norwegian i en pressemelding tirsdag morgen.

Ruten skal flys to ganger i uken fra Oslo, mens den mellom København og Boston skal flys en gang og mellom London og Boston fire ganger ukentlig.

foto
INN I USA: Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian får fem ruter fra Boston Logan International Airport, det gjør flyselskapet til det største ikke-amerikanske på flyplassen. Foto: Morten Uglum

Satser tungt i USAMed fem ruter vil Norwegian dermed tilby flere ruter fra Boston Logan International Airport enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap. Fra Boston flys det blant annet til to reisemål i Karibia. De nye direkterutene er et ledd i den amerikanske storsatsningen Kjos meldte tidligere i år.

Ruten får oppstart i mai 2016. — Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, uttaler administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i pressemeldingen.

Les også:

Per i dag flyr Norwegian til New York, Fort Lauderdale, Orlando og San Francisco i USA. I tillegg starter nye ruter til de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique og Las Vegas til vinteren.

— Vi har ingen planer om å fly innenriks i USA, men de nye Boston-rutene gir kundene våre en mulighet til å fly videre med Norwegian til Karibia etter noen dager i Boston, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til oss.

Les mer:

Har du et tips til reiseredaksjonen? Send oss gjerne en e-post!

Ny rekord – slo SAS i juli

Flyselskapet melder om en god sommer, med langdistansefly som var stort sett full – med en fyllingsgrad på 97 prosent.

I juli fløy 2.690.458 passasjer med Norwegian, det høyeste antallet i en enkeltmåned noensinne. SAS fraktet omtrent 2.592.000 passasjerer, skrev Aftenposten tidligere denne måneden.

Det er noe lavere enn samme tid i fjor, men det høyeste belegget de har hatt i en enkeltmåned noensinne. I gjennomsnitt var SAS-flyene fylt opp til 86,9 prosent av kapasiteten.

Les mer om fly:

Følg oss på Twitter@reisecamillaog på Instagram@reiseredaksjonen

Ut og reise? Sjekk vår valutakalkulator