• Det har vært mye forskjellig i år. Jeg har trent som midtstopper denne uka. Jeg liker å ha ballen i beina, og er kanskje en spillende midtstopper. Det er noe vi trenger, for vi må ikke bare slå langt, og forsvare oss hele tiden, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Michael Christensen har karantene i kveld. Torsdag ble Vikstøl drillet som Alex De John sin stoppermakker.

  • Jeg spiller der treneren vil jeg skal spille, sier Vikstøl, som spilte en av sine beste kamper som høyreback mot Haugesund.

Duellsterkt stopperpar

Fredag møter han enten Frode Johnsen eller Olivier Occean i duell.

  • Det er to spillere som er gode i lufta, og de er sterke i boks. Vi må være flinke til å hindre innlegg, og vi må ta ut spillere i boksen, sier Vikstøl.

Start stiller i hvert fall med to duellsterke forsvarsspillere.

  • Jeg liker å duellere, og jeg liker å trykke til. Jeg ser fram til den duellen. Det blir tøft, men jeg tror meg og Alex er forberedt på hva som møter oss, og er forberedt på å stoppe dem, sier Vikstøl.

Stortap i fjor

Espen Børufsen starter som vanlig på venstresiden mot Odd. Kantspilleren tror Start har gode muligheter mot Dag-Eilev Fagermos menn.

  • Vi går helt klart for å ta poeng. Odd er ikke like gode som de var i fjor, sier Børufsen.

Start tapte 1-4 i Skien i fjor. I 2013 ble det en 1-0-seier for sørlendingene i 16. mai-kampen.

  • Vi var kanskje litt heldige forrige gang vi vant i Skien. Vi får håpe det ikke kommer så mange sjanser imot som det gjorde i den kampen, sier Børufsen.