STARTER IGJEN: Her feirer Espen Hoff scoring mot Sandefjord tidligere i år. STARTER IGJEN: Her feirer Espen Hoff scoring mot Sandefjord tidligere i år. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Hoff: - Jeg er et alternativ som spiss

Espen Hoff starter nok en gang på høyrekanten til Start.

Søndag kommer Odd på besøk til Sparebanken Sør Arena. Det er ennå ikke klart hvordan Start sitt lag kommer til å se ut, spesielt på topp.

Tidligere i uka ble både Austin Ikenna og Lars-Jørgen Salvesen prøvd på spissplassen. Førstnevnte er usikker til søndagens kamp på grunn av en vond lyske, mens Salvesen spilte en omgang da Start spilte kamp i G19-NM fredag kveld.

— Selv om han starter den kampen, betyr det ikke at han ikke kommer til å starte for A-laget søndag, sa Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen tidligere i uka.

Trives på topp

Dersom Start velger å bruke mer enn én spiss på topp, mener Espen Hoff at han kan få en mer offensiv rolle.

— Jeg har i hvert fall spilt en del spiss. Jeg har alltid sagt at jeg liker den posisjonen, men jeg er ikke noe ren spiss, det har jeg aldri vært, sier Hoff.

— Jeg er ikke noen notorisk målscorer, som Salvesen eller Vilhjalmsson. Jeg er mer en spiller som kan skape litt sjanser når jeg er litt mer sentralt i banen. Jeg er et alternativ, sier Hoff.

— Mjelde vet hvor jeg står

- Har du sagt til Mjelde at du vil spille spiss?

— Han vet hvor jeg står, selvfølgelig. Men det har ikke vært så mange alternativer – fram til nå – på høyrekanten heller, sier Hoff, som har mer fart en mange av de andre angrepsalternativene til Mjelde.

— Jeg har fortsatt litt fart i beina. Nå har vi fått inn Ikenna også, og han har noen andre egenskaper som kan komme til nytte på topp der. Jeg er et alternativ på topp, hvis Start ønsker det, sier Hoff.