KRISTIANSAND (fvn.no): — De har begge gjort gode inntrykk, sier Start-treneren om Molde-talentene Andreas Hollingen (20) og Ole Martin Rindarøy (19).

Førstnevnte er en sentral midtbanespiller, mens Rindarøy er back - i likhet med sin bror, Knut Olav.

— De er begge med på å heve nivået på treningene. De har gode ferdigheter med ball, sier Mjelde.

Det er Starts assistenttrener Odd Berg, som har vært hovedtrener og spillerutvikler i Molde, som har brakt spillerne til Kristiansand. Den linken Berg har til Molde er noe Start ønsker å benytte seg av for å kunne låne spillere fra fjorårets suverene seriemester.

Får spilletid

Søndag spiller Start den nest siste treningskampen mot eliteseriemotstand når Bodø/Glimt og tidligere Start-trener Jan Halvor Halvorsen gjester Sparebanken Sør Arena. Der vil begge moldenserne få spilletid. Kampstart i Kristiansand er klokken 15.00. — Det blir spennende å se dem i kampsituasjon mot Glimt. Jeg håper å få se flere gode sider av spillet deres, sier Start-treneren.

Selv gleder ungguttene til å ikle seg den gule og svarte drakten.

— Det blir vår siste mulighet i denne omgang til å vise at vi holder dette nivået. Derfor skal vi gi alt, sier Molde-talentene, som har fått et godt inntrykk av klubben.

— Det er veldig mange hyggelige folk her, både i ledelsen og spillergruppen.

Ambisjoner

Det har ikke vært lett for de to spillerne å få noe tid i Molde-drakten. Rindarøy fikk to kamper for serievinneren i fjor, mens Hollingen bokførte seg med to mål da han ble leid ut til Hamkam i 1. divisjon i siste halvdel av sesongen. Nå ønsker de begge spilletid på øverste nivå.

— Målet er å være i en startellever, så får tiden vise hva det kan bli til senere, sier Ole Martin Rindarøy.