KRISTIANSAND: — For Start kan dette være en fin mulighet til å få tak i noen gode spillere, som kan være med å gjøre både laget og miljøet bedre, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Starts A-stall er nå nede i 19 mann, og flere kan være på vei ut. Dermed kan Molde-linken bli viktig for klubben i 2015-sesongen.

— Vi er ikke så mange for øyeblikket, og har en Jesper Mathisen ute av drift, sier Mjelde.

Planen er at Hollingen og Rindarøy skal trene med Start den neste uka. Begge får også spilletid i treningskampen mot Bodø/Glimt søndag.

— Så får vi se etter hvert, sier Mjelde, som allerede på første økt så at det var høy kvalitet på Molde-duoen.

— Dette er spillere som har gode ferdigheter. De er veldig ballsikre, og de er vant til å jobbe hard. De kan være med på å bidra til at våre unge også blir bedre, sier Mjelde.

Var tidenes yngste Molde-spiller

Hestad er sentral midtbanespiller og har beskrevet seg selv på følgende måte for Romsdals budstikke tidligere.

– Jeg tror at jeg har en del av egenskapene til en playmaker, med teknikk og overblikk. Jeg er god til å styre spillet, sa unggutten til Romsdals Budstikke for halvannet år siden.

Ole Martin Rindarøy (19) er lillebror til Knut Olav Rindarøy (29), som har vært venstreback i Molde i en årrekke. Lillebror er også venstreback og ble tidenes yngste Molde-debutant da han debuterte for klubben i en cupkamp i 2011. Den rekorden ble senere slått av stortalentet Sander Svendsen (17).

Hollingen var i fjor på utlån i HamKam. Det har tidligere i år vært aktuelt å leie ham ut til Ranheim for 2015-sesongen.

Ansatte tidligere Molde-trener

Start ansatte i vinter Molde-mann Odd Berg som assistenttrener. Han har vært både hovedtrener og spillerutvikler i klubben og kjenner ungguttene i Molde godt. Verken han eller Start-ledelsen har lagt skjul på at de ønsker å benytte seg av Bergs link til Molde og om mulig leie spillere fra seriemesteren.

Fædrelandsvennen har forsøkt å nå administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, uten hell.