MARBELLA (Rbnett): Tidligere Molde-spiller Toni Koskela er assistenttrener i HJK Helsinki. Onsdag ble han imponert da MFK slo HJK 1-0 i Marbella.

— Begge lag jobbet godt i dag, men utover i kampen så vi at Molde var det beste laget. De spiller veldig god og underholdende fotball med mange raske og tekniske spillere. Det er vanskelig å forsvare seg mot, sa Koskela som ble HJK-assistent sommeren 2013. I tillegg er han nå hovedtrener for klubbens reservelag i 2. divisjon.

Helsinki røk ut i tredje kvalifiseringsrunde til Champions League i fjor, og slo både Torino og FC København i gruppespillet i Europa League. Til sommeren skal HJK i likhet med Molde ut i ny kvalifisering til Champions League.

— Molde vil være en «underdog», men har definitivt en sjanse til å komme til et gruppespill. Trekningen spiller en viktig rolle, og så må laget prestere opp mot sitt beste både hjemme og borte, sa Koskela som blant annet har en fortid som spiller i Cardiff.

32-åringen spilte 52 kamper for Molde i 2007 og 2008. I Marbella traff han gamle lagkamerater som Daniel Berg Hestad, Knut Olav Rindarøy, Pape Paté Diouf, Mattias Moström og Marcus Andreasson som nå er med i MFKs støtteapparat

Ola Kamara ble Moldes matchvinner mot Helsinki 58 minutter ut i kampen. Spissen satte sikkert inn straffesparket etter at Martin Linnes ble felt.