Tor Ole Skullerud er sikker på at MFK-supporterne får flere nye favoritter denne sesongen. Molde-treneren har med seg en stor tropp til treningsleiren i Spania. Blant både nye og gamle spillerne mener Skullerud det finnes flere navn som vil bli lagt merke til i 2015-sesongen.

— Ja, det er jeg helt sikker på. Vi har egne, unge Molde-gutter som allerede har spilt litt, sier Skullerud og trekker fra Eirik Hestad, Sander Svendsen og Ole Martin Rindarøy.

Få bekymringer

— Så har vi fått noen nye tilvekster, som Thomas Kind Bendiksen, Fredrik Semb Berge og Ola Kamara. Her blir det nye profiler, det bekymrer meg i svært liten grad, sier han til Rbnett.

Tor Ole Skullerud er på plass med Moldespillerne i Spania. Foto: Erik Birkeland/Romsdals Budstikke

Skullerud er sparsommelig med kommentarer rundt eventuelle forsterkninger etter Fredrik Gulbrandsens langtidsskade. I tillegg er Björn Bergmann Sigurdarson og Daniel Chima Chukwu borte fra fjorårets lag.

Kjedelig

— Vi jobber med dem vi har, det er det viktigste hele tida. Ellers er jeg i det kjedelige hjørnet hver gang de spørsmålene der dukker opp. Vi har gode spisser i troppen som vi skal utvikle videre.

I løpet av det tolv dager lange oppholdet i Marbella skal Molde møte finske HJK Helsinki (onsdag), islandske Hafnarfjordur (lørdag) og svenske Kalmar (neste lørdag).

— Vi møter internasjonal motstand som vi har lyst på, og får en kampleir vi har snekret sammen sjøl. Vi har definert hvem vi vil møte og på hvilket tidspunkt. Dette blir en god samling. Vi har fått med oss gode lag hit og får et bra utbytte, sier Tor Ole Skullerud.