I en løpeduell en knapp time ut i Rosenborgs bortekamp mot Start i Kristiansand nappet det til bak i det høyre låret til midtstopper Tore Reginiussen.

Finnmarkingen haltet litt og forsøkte å spille videre. Men etter neste løpeduell var det slutt. Reginiussen måtte av banen.

Undersøkes fredag

— Det er ikke helt undersøkt ennå, og vi får vente og se litt. Jeg prøvde å spille videre, og da ble det bare verre, sier han.

— Jeg vet ikke om det er en krampe eller en liten strekk eller en stor strekk. Det får vi bare prøve å finne ut av.

Reginiussens lårskade skal undersøkes nærmere fredag, og det er ingen tvil om at midtstopperen er spent. For slike skader har han liten erfaring med.

— Det er vanskelig å si. Jeg har aldri hatt noen strekker før, så jeg vet ikke helt hvordan det kjennes. Derfor er det vanskelig å svare på hvor lang tid det tar og hva det er. Men det skal vi nok finne ut av. Jeg klarte å løpe videre og spille litt etterpå. Det er vel egentlig et godt tegn, sier han.

Hardt ut mot unggutten:

Nytt midtstopperpar

Etter at han gikk ut ble Jørgen Skjelvik dyttet inn som midtstopper, mens Alex Gersbach kom inn på venstrebacken.

Rosenborg la også om fra 4-3-3 til 4-2-4, og fikk etter hvert tatt et greit grep om kampen. Matthias Vilhjalmsson scoret to mål de siste ti minuttene, og sørget med det for 2-0-seier til RBK, som nå leder serien fire poeng foran Molde.

Rosenborgs neste kamp er hjemme mot Lillestrøm 16. mai. Det er nok en kamp Reginiussen gjerne vil ha med seg.