Midtbanespilleren har vært med på det meste på treningene den siste tiden, men først tirsdag ble det klart at han er klarert for spill igjen.

— Jeg er friskmeldt, sier Ajer til Fædrelandsvennen.

16-åringen legger til at han ikke skal spille kampen mot Fløy på Sparebanken Sør Arena onsdag kveld.

— Jeg får nok en omgang mot Viking søndag, sier Ajer.

Mangler keeperduo

Start-trener Mons Ivar Mjelde sa i forrige uke at han kommer til å toppe laget i én omgang i treningskampen, som kom i stand som en del av avtalen som førte Lasse Sigurdsen til Start.

Sigurdsen spiller for øvrig ikke kampen. Han skadet seg i G19-lagets kamp mot Søgne mandag. Omfanget av skaden er fortsatt ikke klart.

Mjelde må også klare seg uten keeperduoen Ingvar Jónsson og Håkon Opdal. Førstnevnte er på landslagsoppdrag, mens Opdal sliter med en skade i skulderen.

Svensk burvokter

I stedet kommer Samuel Dircher inn. Svensken, som spile for Start 2 for noen år siden, har trent med klubben denne uka. Han er egentlig keepertrener for Starts andrelag.

- Kampen mot Fløy er en ren bonus for meg slik situasjonen er nå. Det blir gøy å spille kamp igjen, sier Dircher til Starts hjemmeside.

26-åringen var i Strømmen forrige sesong, og har også en fortid i Alta, Vindbjart og Fløy. For åtte år siden ble han juniormester med Start.

Fløy mangler også noen spillere i kveld. Spissen Jonte Smith er opptatt med landslagsoppdrag for Bermuda, mens Lars Christian Thorsen er skadet. I tillegg er Bjarte Richardsen og Magnus Ask Mikkelsen usikre.

Laget fra Flekkerøy står som arrangør av kveldens kamp. Avspark er kl. 19.00 på Sparebanken Sør Arena.