— Jeg skulle opp i en duell og satset litt for hardt. Det smalt til i kneet og jeg kjente med en gang at noe var galt, sier Lasse Sigurdsen til Fædrelandsvennen.

Søndag scoret han i treningskampen mot Bodø/Glimt for Starts a-lag. Mandag ble han skadet i kneet da Starts juniorlag tok seg videre i NM etter seier mot Søgne. Hvor alvorlig kneskaden er får han trolig greie på senere denne uken. Tirsdag var kneet for hovent til at det kunne undersøkes.

— Jeg har ikke fått vite så mye ennå, sier Sigurdsen.

— Kjedelig tidspunkt

- Frykter du langt skadeavbrekk?

— Nei. Jeg satser på å være tilbake på banen fortest mulig, svarer Sigurdsen, som innrømmer at skaden kom på verst tenkelige tidspunkt.

Start-trener Mons Ivar Mjelde har uttalt at unggutten, som har fart som en av sine største styrker, antakelig kom til å få spilletid i eliteserien.

— Det er kjedelig tidspunkt å bli skadet på nå rett før seriestart. Jeg blir deppet av det, innrømmer Flekkerøy-gutten, som måtte hjelpes av banen på Sukkevann. Deretter bar det til legevakten.

— En trist start

— En trist start for Lasse, men det er ingen vits å spekulere i hvor alvorlig skaden er før vi har fått noen svar. Det blir bare å gjette, svarer Start-trener Mattias Andersson, som mener den raske unggutten har kommet inn som et friskt pust i Start.

— Han har hatt masse energi og har hatt en start hos oss som har vært over det vi forventet. Han har en veldig direkte spillestil, sier Andersson.

Sigurdsen har allerede fått to innhopp for a-laget til Start. Han fikk debuten mot Odd den dagen han signerte. Mot Bodø/Glimt fikk den venstrebeinte spissen 22 minutter og svarte med en perlescoring med høyrebeinet.

Start vant NM-kampen mot Søgne 3-1 etter scoringer av Erlend Segberg, Philip Aukland og Magnus Hallandvik.