Lørdag klokken 15.30 møtes Mjøndalen og Start i eliteseriens tredje runde. Mjøndalen har tatt fotball-Norge med storm med overraskende gode resultater, åpenhet og mye humor.

I går kveld smalt de til med følgende Twitter-melding:

Meldingen er først og fremst rettet mot Espen Hoff, som fikk to kampers karantene for ballesparket mot Sandefjords Kevin Larsen på overtid i søndagens kamp mot Sandefjord.

Du kan se video av episoden øverst i saken!

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Hoff spiller mot Mjøndalen

— Om det er god humor vet jeg ikke, jeg får i hvert fall smile av det, og man må jo sette pris på Mjøndalens gjentatte forsøk på å være annerledes. Så får vi fokusere på det som er viktig, og det er hvordan vi skal slå hjemmefavorittene, sier skriver Hoff i en tekstmelding til Fædrelandsvennen.

Han ble ikke straffet for hendelsen underveis i kampen, men har i etterkant fått to kampers karantene av Norges Fotballforbund. Han får allikevel lov til å spille kampen mot Mjøndalen lørdag. Han står over de to neste seriekampene, mot Vålerenga og Rosenborg.

Hoff starter trolig kampen på høyrevingen for Start, som har langt færre skader nå enn da sesongen startet.

Bare Mathisen er ute

Venstreback Rolf Daniel Vikstøl er sistemann på listen over de som er tilbake. Dermed er det bare Jesper Mathisen som fortsatt er ute av spillerne som er i a-stallen.

Vikstøl går trolig rett inn på Start-laget, som har følgende sannsynlige oppstilling (4-4-1-1):

Håkon Opdal – Ole Martin Rindarøy, Michael Christensen, Alex De John, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Gudmundur Kristjansson, Espen Børufsen – Solomon Owello – Matthias Vilhjalmsson.