STORT ØYEBLIKK: Markus Vallesverd fikk møte Start-heltene sine etter fredagens trening. Her er han flankert av Solomon Owello (t.v.) og Espen Hoff (t.h.). STORT ØYEBLIKK: Markus Vallesverd fikk møte Start-heltene sine etter fredagens trening. Her er han flankert av Solomon Owello (t.v.) og Espen Hoff (t.h.). Foto: Håvard Karlsen

Markus (10) fikk drømmemøte med Start-heltene

Markus Vallesverd ble invitert til Sparebanken Sør Arena etter å ha sendt et håndskrevet brev til klubben.

KRISTIANSAND (fvn.no): Søndag fyller Markus ti år. I den anledning skrev han et brev til Start, med et ønske om å få en liten bursdagspresang på forskudd ved å møte spillerne på trening.

Fredag fikk han møte heltene sine på Starts hjemmebane.

— Start er et av mine yndlingslag, og det nærmeste laget jeg kan komme. Jeg håper jeg kan stå her på banen selv en gang når jeg blir stor, sier han.

Favorittspillere

Favorittspillerne til Markus er Ernest Asante og Espen Hoff. Førstnevnte er ikke i klubben lenger, han ble solgt til Stabæk før årets sesong.

Her er brevet Markus Vallesverd skrev til Start. Foto: Privat

Hoff derimot, synes det var stor stas å møte den lille Start-supporteren etter fredagens trening. — Dette setter jeg stor pris på. Det var veldig hyggelig å hilse på Markus, sier Espen Hoff.

- Hvorfor liker du Hoff så godt?

— Fordi jeg synes han er ganske god, og så er han den helten som har scoret mange kule mål. Han er den beste på banen, synes jeg, sier Markus, som til daglig spiller for Donn.

- 3-1 til Start

— Jeg spiller mest spiss på venstre side, sier Markus.

Søndag, da Start møter Strømsgodset på hjemmebane, feirer han tiårsdagen sin ringside på Sør Arena.

— Jeg tipper Start vinner 3-1, sier Markus.