De har to veldig kvikke spisser, sier Bård Borgersen.

Duoen han snakker om er lyntogene Fred Friday og Erling Knudtzon, som har scoret henholdsvis sju og åtte seriemål for LSK denne sesongen.

— LSK varierer spillet sitt, men søker spissene sine ganske kvikt. Vi må være gode til å ta ut i offensiv markering. Er vi bra på det, plukker vi det lett vekk. Jukser du med en meter eller to, så har du i trøbbel , sier Start-trener Borgersen.

Også kaptein Rolf Daniel Vikstøl advarer mot de farlige LSK-spissene.

— Det blir viktig for oss å ta ut de to, og ikke la de få mye bakrom. Vi må også stresse LSK i oppspillet, slik at vi hindrer at de slår lange baller, sier han.

— LSK har vanvittig mye fart på topp, så det må vi demme opp for. Mister man konsentrasjonen i ett sekund, så kan Friday eller Knudtzon være alene med keeper, supplerer Mads Stokkelien.

Gode på dødballer

Det blir Michael Christensen og Jørgen Hammer som spiller midtstoppere lørdag. Ingen av de to har fart som fremste varemerke.

— Hvis du ikke har fart, må du kompensere med andre ting. Begge må bare bruke smartnessen de har, sier Mathias Rasmussen.

LSK er også kjent som et godt dødballag, med midtstopper Frode Kippe i spissen.

— Der må vi være ekstremt fokuserte. Det blir viktig gjennom hele kampen, for det skal være mulig å ligge godt og kompakt, og ikke slippe til LSK, sier Stokkelien.

- Skal prøve å skape mer

Start, som hadde en svak kamp spesielt offensivt sist, har terpet på angrepsspillet denne uka.

— Vi har hatt lite offensivt spill de siste kampene. Vi skal prøve å skape mer. Planen er å stå høyt på LSK, og straffe dem der, sier Vikstøl.

Om det blir den taktikken, er ikke klart ennå, ifølge Borgersen.

— Vi har ennå ikke bestemt oss. Ett scenario er å stresse LSK der oppe. Et annet scenario er å ha samme ramme som fungerte godt mot Sarpsborg 08. Om vi gjør det ene eller andre, så skal det gjøres med kvalitet, sier Start-treneren.

Sannsynlig Start-lag (4-4-1-1): Håkon Opdal – Gudmundur Kristjansson, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Henrik Breimyr, Espen Børufsen – Mathias Rasmussen – Mads Stokkelien.