Austine Ikenna (t.h.) var god på torsdagens trening. Her er spissen i duell med Adi Markovic. Austine Ikenna (t.h.) var god på torsdagens trening. Her er spissen i duell med Adi Markovic. Foto: Håvard Karlsen

- Ikenna melder seg på

Austine Ikenna har ennå ikke fått sluppet til på A-laget til Start, men torsdag var han best blant Start-spissene på trening.

  • Det går bedre og bedre. Jeg er klar, dersom treneren trenger meg, sier den råsterke nigerianeren.

Søndag satt Ikenna på benken gjennom samtlige 90 minutter da Start slet med å skape noe som helst offensivt mot Sarpsborg 08. Mandag var det Start 2-kamp, og da scoret han begge vertenes mål da Tollnes ble slått 2-1. - Når man ikke får sjansen på A-laget, så er det viktig å vise seg fram, sier Ikenna.

- Er du mannen som skal redde Start nå?

  • Det vet jeg ikke, men alt er mulig, sier Ikenna.

God progresjon

Bård Borgersen var også til stede på rekruttkampen, og likte det han så.

  • Han hadde to mål som var veldig bra satt. Det må være en veldig positiv sak for ham, og det føyer seg inn i rekken på den gode progresjonen hans. Ikenna melder seg på, sier Borgersen.

Om spissen er aktuell for lørdagens kamp sier Borgersen følgende;

  • Alle er aktuelle til lørdag.

Bra på trening

Ikenna var i hvert fall den friskeste av Start-spissene på torsdagens trening. Han viste flere ganger prov på sin gode fysikk i duellspillet og med mann i rygg. I tillegg hadde han en klasseavslutning nede i det høyre hjørnet fra skrått hold som keeper Sean McDermott så vidt klarte å avverge.

Borgersen veldig trolig å starte lørdagens kamp med Ikenna på benken, og kjøre Mathias Rasmussen sammen med Mads Stokkelien på topp.

Sannsynlig Start-lag mot Lillestrøm (4-4-1-1): Håkon Opdal – Gudmundur Kristjansson, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl – Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Henrik Breimyr, Espen Børufsen – Mathias Rasmussen – Mads Stokkelien.