Det jobbes for å få til TIL-retur for Kenny Stamatopoulos fra AIK til TIL.

Den 36 år gamle gresk-kanadiske keeperen var i samtaler med TIL før jul og er fortsatt på ferie i byen.

– Det er fortsatt en prosess. Jeg venter fortsatt på at klubbene skal bli enige. Det er egentlig opp til AIK nå og vi håper på svar derfra snart. Jeg håper det ordner seg, men vil ikke få opp forhåpningene for mye før noe eventuelt skjer, sier Stamatopoulos, som har to år igjen av kontrakten med AIK.

– Ulike scenarioer

Sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen bekrefter at de nå ser på muligheten for å hente Stamatopoulos "hjem".

– Vi har for så vidt vært i kontakt med AIK og hatt en dialog med de og sett på ulike scenarioer. Vi har også pratet litt mer med Kenny. Det som ligger i sakens natur er at det må være en økonomi som vi kan håndtere. Vi er interessert i Kenny, men det må passe med økonomi og helhet og er ikke helt i mål ennå, sier Johansen.

Utlån

Johansen ønsker ikke å kommentere om det er snakk om et utlån eller en permanent overgang, men keeperens agent Patrick Mørk bekrefter at det er snakk om en utlånsavtale.

– Vi venter på beskjed fra AIK og håper det kommer snart. Hovedalternativet er en utlånsavtale på ett år. Kenny vil jo spille og være førstekeeper og det er veldig vanskelig i AIK. Han håper på en overgang og at det finnes en løsning mellom alle tre partene, sier Mørk.

Trolig må Stamatopoulos belage seg på å gå noe ned i lønn, hvis han skal komme tilbake til klubben han spilte for i perioden 2006-2010. Sportssjef i AIK, Björn Wesström, sier det foreløpig ikke er tatt en endelig beslutning.

– Vi kommenterer ingen pågående saker før det er noe å kommentere. Det kommer ingen avgjørelse med Tromsø i dag i hvert fall, så får vi se. Jeg har ikke lyst til å spekulere i mulige utfall. Det vil alltid være rykter i fotballen og vi skal kommentere om det blir en avtale, sier Wesström.