ALFHEIM: Andressen bekrefter at han i løpet av helgen vil bli enig med TIL om en ny rolle i klubben.

Andressen har hatt hovedansvaret for TIL 2 og vært sportssjef for NTG, men vil nå gå inn i en rolle rundt A-laget som assistent til Bård Flovik.

– Planen er at vi skal bli enige om et par dager, og da er det snakk om assistenttrenerjobben. Det er det som ligger i kortene nå, sier Lars Petter Andressen til iTromsø.

Klart i helga

Hovedtrener i TIL, Bård Flovik, bekrefter at noe kan skje i løpet av kort tid.

– Vi har ikke fått gjort så mye i romjula, men fikk det med Inge Takøy, ny keepertrener red.anm.) på plass lillejulaften. Det vil nok ikke skje noe mer før nyttår, men vi begynner å jobbe på lørdag og kan fort ha noe klart før vi starter opp igjen på mandag, sier Flovik.

iTromsø meldte lillejulaften at Inge Takøy er klar for klubben i en utvidet keepertrenerrolle. Nå er også Andressen en ny brikke som faller på plass før treningene starter oppp igjen 5. januar.

Ifølge Andressen er det kun detaljer som gjenstår.

– Det skjer vel noe i løpet av de nærmeste par dagene. Jeg kommer tilbake til Tromsø i helga og det meste er vel klart før vi starter opp igjen på mandag, sier Andressen.

– Spennende

Den 29 år gamle treneren ser fram til å nå jobbe for fullt med A-laget.

– Det er en spennende utfordring det. Jeg har vært litt i den rollene allerede i år, så det er ikke noe helt nytt jeg går til, sier Andressen, som i en periode under Steinar Nilsen også fungerte som assistent før Flovik kom inn.

Detaljene som gjenstår går mer på hva som nå vil skje med TIL 2/NTG-biten.

– Hvis vi blir enige, er det en rolle kun rundt A-laget, så da må vi finne løsninger for hva som skjer med TIL 2 og NTG, og det skal vi finne ut nå i romjula, sier Andressen.

Som er helt sikker på å bli enig med TIL om den nye jobben.

– Tanken er at vi skal bli enige og det blir vi helt sikkert, sier Lars Petter Andressen, TILs nye assistenttrener.