Molde – Rubin 0-2:

Det var en fattet, men skuffet Ole Gunnar Solskjær som møtte pressen etter hjemmetapet for Rubin Kazan torsdag kveld. Russerne ga MFK et svært vanskelig utgangspunkt foran returkampen, da de scoret sitt andre mål på overtid av 2. omgang – mot spillets gang.

– Etter den 2. omgangen vi hadde, var scoringen et hardt slag i trynet. Jeg er veldig stolt over det vi presterte etter pause, hvor vi gjorde et godt fotballag til et lag vi kan hamle opp med og spille jevnt med, sier Solskjær.

MFKs manager er tydelig på hva som skilte de to lagene på Aker stadion.

  • Les også:

– Forskjellen på lagene er en spiss de har betalt ti-elleve millioner euro for. Han scoret to mål på to sjanser, sier han om José Rondon.

Utgangspunktet for bortekampen er tøft, men Solskjær nekter for at MFK har gitt opp.

– Det har skjedd større under enn at vi har scoret to mål på bortebane i en sånn kamp. Vi skal reise dit med tro og håp, lover han.

På torsdagens pressekonferanse kom det også spørsmål om Mats Møller Dæhli, som virkelig markerte seg mot det russiske storlaget. Solskjær hadde, som vanlig, pene ting å si om midtbanetalentet.

– Det er kjekt å se at det er den yngste spilleren på banen som viser veien. Jeg tror resten av guttene fikk øynene opp for det, sier han.