Molde: Mot Legia Warszawa slapp Molde inn mål på Aker stadion i oppgjøret som til slutt endte 1–1. Dermed holdt det ikke at laget spilte 0–0 på bortebane i Polen.

– Det er spesielt viktig å sette sjansene sine i sånne kamper hvor det er utslagsmetode. Får du tre sjanser så bør du score mål. Får du ti, som mot Legia, bør du ha tre-fire. Vi fikk bare ett. Derfor har vi terpet litt på skudd, og fått den godfølelsen foran mål, sier Solskjær.

Fornøyd med 0-0. Til tross for at han helst vil vinne er det liten tvil om at manageren vil unngå resultatet fra hjemmeoppgjøret mot Legia.

– Slipper vi ikke inn mål så er det et godt resultat. Uansett i sånne hjemme/borteoppgjør er det veldig viktig. Jeg tar mye heller 0–0 enn 1-1, forklarer Solskjær.

  • Les også:

Han har selv aldri spilt mot russiske lag, men har møtt Russland til landskamp en gang. Som manager i MFK har han og laget seirer mot blant andre Lokomotiv Moskva og Spartak Moskva. Men det var treningskamper.

Få endringer. – Selv om vi har sagt til gutta at det er en veldig god motstander og kanskje hakket bedre enn dem vi har møtt så er det fullt mulig å gi dem en tøff kamp, sier Solskjær.

Det blir ikke mange endringer fra kampen mot Odd, skal vi tro manageren.

– Det kan bli en fin miks og en god blanding av ungt og rutinert. Flesteparten får sjansen fra sist kamp.

Følg kampen her: