MOLDE (RBnett): Onsdag holdt Molde pressekonferanse foran torsdagens Europaliga-playoff mot russiske Rubin Kazan. Her fortalte MFKs manager at han har snakket med tidligere FC København-manager Ståle Solbakken.

— Jeg har snakket med Ståle om da han og FC København møtte dem i Champions League. Vi møter et meget godt fotballag som er en annen type enn det vi er vant med fra hjemlig serie, sier Ole Gunnar Solskjær.

Svært tekniske

Ifølge Molde-manageren spiller Rubin Kazan enn direkte stil med svært mange gode tekniske fotballspillere.

— Vi har hatt en speider i Russland for å se dem i serien. Vi skal være så godt forberedt som vi kan, fortsetter han.

Da trekninga var klar tidligere i høst uttalte Solskjær at Rubin Kazan var blant de tøffeste motstanderne de kunne ha trukket. Under onsdagens pressekonferanse understreker han dette og sier at Tottenham var det eneste laget som hadde vært en like stor utfordring.

— Det er det beste laget vi har møtt i min tid i klubben. Dette er noe vi gleder oss til, men det blir en utfordring. Vi har uansett lite å tape, forklarer Solskjær.

Gode minner

En av MFKs største triumfer i Europa kom da de slo ut russiske CSKA Moskva i kvalifiseringen til Mesterligaen i 1999. Da var Solskjær vel etablert i Manchester United, men husker likevel bragden.

— Den kvelden var vel en av de største for MFK noensinne. Jeg sammenligner likevel ikke de to russiske lagene nå og da. De har en veldig ulik måte å spille fotball på.