Det er i hvert fall ikke problemer med å finne mange aktuelle og også noen ledige norske trenere nå som Vålerenga intensiverer jobben med å finne mannen som skal føre klubben til topps igjen.

  • Hvem mener du Vålerenga bør ansette? Si din mening nederst i saken!

Her er 10 andre:

  • Nils Arne Eggen (71) : Den mest suksessrike norske klubbtreneren gjennom tidene er 71 år gammel, men har ikke lagt skjul på sin lyst til å være trener. I år har han med suksess ledet Orkdal fra 4. til 3. divisjon. Fortid som spiller i Vålerenga. Gammel som 71-åring? Sir Alex Ferguson er 70. Luis Aragones var like gammel da han ledet Spania til EM-gull i 2008. * Henning Berg (43) : Også han har fortid som spiller i Vålerenga. Etter at den tidligere landslagskapteinen fikk sparken som Lillestrøm-trener i fjor høst, har han vært fotballekspert i TV2. Legger ikke skjul på at han fortsatt har ambisjoner som trener om det rette tilbudet dukker opp. Fikk mye ut av lite i Lyn, og var bare et feilaktig idømt straffespark fra å lede klubben til gull i 2005. * Ronny Deila (37) : Er i nærheten det kunststykket det vil være å lede Strømsgodset til seriegull. Cupgull for to år siden. En trener med klar og tydelig leder— og spillestil, men er under kontrakt med Strømsgodset.

  • Trond Sollied (53) : Den tredje kandidaten med fortid fra de bakre rekker i Vålerenga. Har hatt suksess både innenlands og utenlands, men er midt inne i en toårsavtale med belgiske Gent.

  • Nils Johan Semb (53) : Var sammen med Erik Hamrén aktuell som ny Vålerenga-sjef den høsten Martin Andresen ble ansatt. Er nå toppfotballsjef i Norges Fotballforbund. Den tidligere landslagssjefen har fortsatt til gode å være trener på ypperste klubbnivå.

  • Kjetil Rekdal (43) : Er fortsatt under kontrakt med Aalesund, men det har vært litt gnisninger der de siste månedene. Hadde suksess da han var trener i Vålerenga. Ledet klubben både til cupgull i 2002 og seriegull i 2005. Har en legendestatus i klubben.

  • Åge Hareide (59) : En av landets mest meritterte og suksessrike trenere før han ble landslagssjef. Så fikk han sparken. Det samme skjedde i Viking. Har fått en opptur i Helsingborg, men er uten trenerjobb etter sesongen.

  • Geir Bakke (42) : Tidligere Vålerenga-assistent både for Nordlie og Rekdal, og for Janne Jönsson i Stabæk. Har ledet Kristiansund til suverent opprykk fra 2. divisjon denne sesongen.

  • Per Joar Hansen (47) : En rutinert trener med Rosenborg-filosofi. Har fått skikk på U-landslaget. Trenerbakgrunn fra Rosenborg, Sundsvall, Aalesund og Ranheim.

  • Steinar Nilsen (40) : Etter stor suksess i Tromsø, var han blant landets mest ettertraktede trenere. Dro så til Brann, hvor han opplevde en nedtur og fikk til slutt sparken i mai i 2010. Fotballekspert på MAX de to siste sesongene.