Under en pressekonferanse noen minutter etter klokka 18 ble det klart at Vålerenga-trener Martin Andresen ikke fullfører kontrakten og slutter som VIF-trener etter sesongen.

På ryktebørsen

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

En rekke navn har svirret som mulige arvtagere, blant dem AaFK-trener Kjetil Rekdal er sammen med Tromsøs avtroppende trener Per-Mathias Høgmo og Strømsgodsets Ronny Deila.

Under seansen bekreftet styreleder Åge Petter Christiansen i Vålerenga også at de hadde vært i kontakt med en kandidat, men at denne personen var ute av bildet.

– Det åpner for andre kandidater, sa Christiansen under pressekonferansen i Oslo.

– Har du vært i kontakt med Vålerenga, Kjetil Rekdal?

He-he, nei jeg har kontrakt med Ålesund og har ikke lov å snakke med andre klubber. Jeg har ikke vært i kontakt med Vålerenga, slår han fast.

AaFK-trener fulgte ikke selv pressekonferansen, men forstår hvorfor smp.no ringer noen minutter etter klokka 18. — Jeg har fått noen tekstmeldinger for å si det sånn.

Tidligere VIF-trener

– Kunne du tenkte deg å ta over som Vålerenga-trener igjen?

– Jeg har kontrakt med Aalesund, og konsentrerer meg å om avslutte sesongen og sette sammen et lag for neste sesong. Jeg kan ikke være med på den type spekulasjoner, sier Rekdal før han legger til:

Om jeg skulle bli kontaktet så blir det en reell sak, som vi i tilfelle må vurdere om det skulle skje. Men per i dag har jeg kun en ting å forholde meg til , avslutter han.

Rekdal har tidligere trent Oslo-klubben gjennom seks sesonger, og vant både Norgesmesterskapet og serien som trener for VIF.

Han ble ansatt i AaFK høsten 2008. Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport