VIKING-BRANN 2-1:

Martin Ørnskov sier vinnermålet han satt inn mot Brann smakte ekstra deilig.

— Det var helt fortjent at vi vant denne kampen. Det var irriterende å se utligningen gå i mål, og derfor var det også ekstra deilig at vi klarte å slå tilbake med engang og til slutt vinne kampen, sier Martin Ørnskov til Aftenbladet.

Viking-spilleren er spesielt fornøyd med hvordan laget fremsto i andre omgang mot Brann.

— Vi har full kontroll på Brann-spillerne i andre omgang. Nå går vi for også å vinne de to siste kampene denne sesongen. Vi har hatt en utrolig bra høst, som vi er veldig fornøyd med, avslutter han.

André Danielsen har en klar mening om hva han mener er en av grunnene til Viking-oppturen.

- Vi er en utrolig god gjeng nå som bare har det gøy sammen. Når vi har det gøy og spiller fotball, så må det bare gå bra. Fotball handler om å ha det gøy. Vi har tro på oss selv og tro på at vi er gode nok til å være blant de beste lagene i eliteserien, sier en strålende fornøyd Danielsen.

FAKTA:

Viking – Brann 2-1 (1-0)

10.322 tilskuere

Mål: 1-0 Vidar Nisja (2), 1-1 Johan Lædre Bjørdal (selvmål 56), 2-1 Martin Ørnskov (61).

Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad.

Gult kort: Fredrik Haugen, Brann.

Lagene:

Viking (4-2-3-1): Rune Almenning Jarstein – Håkon Skogseid, Indridi Sigurdsson, Johan Lædre Bjørdal, Trond Erik Bertelsen – King Osei Gyan, Martin Ørnskov – André Danielsen, Vidar Nisja (El-Hadji Makhtar Thioune fra 62.), Trond Olsen (Yann-Erik De Lanlay fra 62.) – Veton Berisha.

Brann (4-2-3-1): Jørgen Mohus – Birkir Mar Sævarsson, Simen Wangberg, Zsolt Korcsmár, Erdin Demir (Jonas Grønner fra 84.) – Tomasz Sokolowski (Kjetil Kalve fra 77.), Fredrik Haugen – Chukwuma Akabueze, Fredrik Nordkvelle (Eirik Birkelund fra 64.), Kristoffer Larsen – Erik Huseklepp.