Myggens akillesplager i den ene foten gjør at midtbaneteknikeren må stå over søndagens batalje på Melløs.

LES OGSÅ: Myggen opereres snart

LES OGSÅ: Motivert av Myggen

– Erik har trent alternativt hele uka, og har hatt for lite fotballtrening til å være aktuell på søndag, sier Start-trener Arne Sandstø til fvn.no.

Sandstø tror mulighetene for å se Myggen i neste hjemmekamp mot Sogndal er til stede, til tross for en sår akilles.

– Han skal undersøkes nærmere og er forhåpentligvis i trening igjen til uken, sier Start-treneren.

Børufsen kan bli klar

Spillerne som var med i helgas sterke 5-1-seier mot Sandnes Ulf er også klar for Østfold-tur. I tillegg kan Espen Børufsen være tilbake som et alternativ på Start-laget.

– Vi må se an hvordan Espen reagerer på de siste treningene før kampen, men han kan rekke det, sier Sandstø.

Han reiser til Østfold sammen med et Start-lag som vunnet fem av de åtte siste bortekampene. På motsatt banehalvdel står et mosselag med hele fem tap på de åtte siste hjemmekampene, uten at Sandstø på noen måte vil ta lett på oppgaven.

Møter et godt lag

– Moss er et spillende godt lag som er veldig gode når de får rom å bruke, men sliter mer når de møter godt organiserte lag. Det blir vår oppgave å nekte dem store rom og samtidig utnytte rommene de gir oss, sier Sandstø.

Mannen bak forrige rundes drømmemål på Sør Arena, Aram Khalili, ser fram til å reise til Melløs – en bane han ble matchvinner på så sent som i starten av juli, da Start slo Moss 2-3 i cupens tredje runde.

På torsdagens avslutningstrening på Dønnestad hadde han flere avslutninger som var av den utagbare sorten. Nå håper han på fornyet tillit på søndag.

– Ja, jeg er offensiv og klar til å spille hvis jeg får sjansen. Jeg håper å få tillit, men det er opp til trenerne å avgjøre, avslutter spisstalentet.