BRANN — ODD GRENLAND 6-2:

BERGEN (bt.no): Brann-treneren smilte godt etter 6-2 utklassingen av Odd Grenland. Det hadde vært en formidabel andreomgang med hele seks scoringer etter pausen. Fem av de til Brann.

— Nå ser vi oftere igjen det vi har trent på offensivt. Dobling på kant, ballen mer langs bakken og direkte fremover når muligheten byr seg, sier Skarsfjord.

Ikke fornøyd med 1. omgang

I pausen hadde Brann-treneren lite grunn til å være fornøyd. Det måtte i så fall ha vært på grunn av at det stod uavgjort og at gjesten ikke ledet. Brann scoret riktignok først med Markus Johnsson, men at Fredrik Semb Berge fikk utlikne rett før pause var mer enn fortjent. Odd Grenland var det klart førende laget før hvilen og hadde flere store muligheter.

— Det var en del ting som ikke fungerte i starten. Pausen gjorde vi en del justeringer som ga uttelling, sier Skarsfjord.

— Da spiller vi rett og slett Odd Grenland ut til tider, sier Brann-treneren.

Nesten det eneste han hadde å påpeke negativt var Zsolt Korcsmár sin grusomme pasning som ga Odd utlikningen til 2-2. Også mot Hønefoss hadde ungareren noen uheldige pasninger

— Det blir en prat med Zsolt denne mandagen også, men nå rettet han mye opp igjen med scoringene, smiler Skarsfjord, før han legger til:¿Det handler ikke om at han liker å spille seg ut, men at han tar feile valg.

Tror Brann vil klatre

Brann har nå startet høstsesongen med å vinne tre av fire kamper og startet klatringen på tabellen.

- Det er veldig tett både oppover og nedover på tabellen, men tendensene jeg ser gjør at jeg er sikker på at vi vil klatre , sier Skarsfjord.

Søndagens tre fortjente poeng gjør at Brann ligger på niendeplass på tabellen.