BILDET KOMMER FRA SCANPIX DATABASEKRISTIANSAND 20070826:Branns Martin Andresen( til venstre) i duell med Ole Martin Årst under eliteseriekampen mellom Start og Brann i Kristiansand søndag kveld.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Foto: Scanpix

LES OGSÅ: Sendte Brann til topps

MJELDE: — Fortjent poeng

DOFFEN: - Ble feige og redde

WEB-TV: - Fortsatt håp

WEB-TV: - Fortjente å vinne

Etter kampen mente en tydelig frustrert Start-trener at dommer Tom Henning Øvrebø lot andre styre kampen. Han siktet til en episode ved Start-benken i andre omgang der Martin Andresen var i dueller med flere Start-spillere.

­ Jeg hørte tydelig hva Martin sa i den situasjonen. Hadde jeg sagt det ville jeg fått fem kampers karantene. Jeg ser reaksjonen fra dommeren, men jeg ser også frykt i øynene hans. Han lar andre styre kampen, sier Start-treneren.

— Jeg vil understreke at jeg ikke kritiserer Martin i denne saken, men dommerne,

— Han har hår i ørene, tenker jeg, Stig Inge Bjørnebye, svarer Martin Andresen når han blir konfrontert med uttalelsen.

Han vil ikke kommentere den aktuelle episoden, men snakker gjerne om det gule kortet som setter ham utenfor mot Sandefjord neste helg.

— Jeg sa at dommeren selv skapte situasjonen der jeg og Petter (Vaagan Moen) fikk gult. Derfor fikk jeg gult. Vi skulle hatt to frispark først, sier Andresen, som etter kampen var inne hos dommer Øvrebø for å si hva han mente om situasjonen.

— Det var en kamp hvor mye stod på spill. Det var mange tøffe tak, men ikke mer enn jeg hadde regnet med, sa dommer Tom Henning Øvrebø til fvn.no etter kampen.

Om Bjørnebyes uttalelser, sier han dette:

— Det får stå for hans regning.

- Lar du deg påvirke av Andresen?

— Nei, da hadde jeg gjort noe annet enn å være dommer.

Han kommer ikke til å nevne Andresen spesielt i dommerrapporten.