I går senket han giganten Tyskland på bortebane i sitt comeback som landslagssjef. Men hæla i taket ble det ikke, kunne Egil Drillo Olsen røpe da han møtte fvn.no i dag tidlig.

— Det ble sent i seng, og tidlig opp. Og når man spiser middag ved midnatt, så ble det ingen feiring, smiler Drillo til fvn.no.

Han mente at det mest spesielle med morgenen i dag var at snakketøyet ble påkrevd allerede ved frokosttider.

— Vanligvis så snakket jeg ikke før ni, så dette er litt uvant, smiler Drillo, som likevel innrømmer at det var godt å få en god debut.

- Det er alltid en god følelse å vinne fotballkamper, men jeg var forberedt på det. Jeg var ikke så voldsomt overrasket, for jeg visste av vi hadde en fair sjanse.

- Store ord

Han er hyllet som en konge både blant supportere og media i Norge etter gårsdagens 1-0-seier, uten at Drillo tar helt av for det heller.

— Det er hyggelig det, men det kan også være litt farlig å bruke for store ord. Det var omtrent som å slå Brasil på Ullevaal. Vi møtte et lag som ikke ga alt, og som kanskje undervurderte oss litt, mener Drillo

Dette skriver kommentatorene:

- Blir sikkert med

Drillo innrømmer at hans vikariat i landslagets sjefsstol fort kan bli utvidet om oppturen fortsetter og Norge når VM.

- Om vi skulle gå til VM, så blir jeg sikkert med der, innrømmer han.

- Er du åpen for å trene Norge ut over det, dersom det blir VM-spill?

- Jeg er 66 år, og da legger man ikke femårsplaner.

Og på spørsmål om Norge kan bli enda bedre er Drillo også positiv,

— Ja, det tror jeg. Vi spiller på det vi er gode på, og det som er norsk. I går fremsto vi som veldig norske. Jeg er fortsatt spent på hvor langt vi kan gå.

- Fryder meg enormt

Norge slo Tyskland 1-0 i en kamp der ballinnehavet lød 71-29% fordel Tyskland. Det gledet den ivrige overgangstilhengeren fra Østfold.

- Det fryder meg enormt. Det er ekstremt, og uhyre sjeldent at det er så mye. Det er morsomt, smiler comeback-kongen.