I formiddag gikk TV 2 ut med meldingen om at Drillo var tilbudt kontrakt ut VM-kvalifiseringen, men i følge agent Gunnar Martin Kjenner er ikke dette noe nytt.

— Det er ingen nyhet. Jeg har vært i kontakt med TV 2 angående den saken. Dette er noe som har ligget i avtalen hele veien, sier Drillos agent til Aftenbladet.no.

Det er korrekt at Egil Olsens har fått tilbudt en ferdigforhandlet kontrakt som strekker seg frem til 1. desember 2009, altså til etter VM-kvalifiseringen, men denne avtalen kom i stand allerede da det ble klart at Drillo skulle overta som midlertidig landslagssjef.

Skal evaluere

Drillo ble ansatt som midlertidig sjef 15. januar. Han skal i første omgang lede Norge i treningskamper mot Tyskland, Sør-Afrika og Finland.

Norges Fotballforbund gjorde det klart at de ville fortsette jakten på en ny, permanent landslagstrener mens Drillo leder laget i de tre privatlandskampene.

Samtidig skal NFF ha en evaluering etter de tre oppgjørene og vil da avgjøre om Drillos ferdigforhandle kontrakt til 1. desember skal tre i kraft.

I tillegg mangler fortsatt Drillos underskrift på avtalen.

Drillo klar

Etter bragden i Tyskland var Drillo klar på at hans vikariat i sjefsstolen kan bli utvidet dersom oppturen fortsetter og Norge når VM.

— Om vi skulle gå til VM, så blir jeg sikkert med der, sa han.

- Er du åpen for å trene Norge ut over det, dersom det blir VM-spill?

- Jeg er 66 år, og da legger man ikke femårsplaner.