Benny L Foto: Digitalsport

Svensken har nemlig alltid vært en stor beundrer av Bernt Hulsker.

Den siste sesongen som Viking-trener var Lennartsson også svært interessert i å hente spissen fra Molde til Viking som makker til Erik Nevland.

Overgangen ble det imidlertid aldri noe av.

— Jeg var oppe hos Bjarne Berntsen (daværende sportsdirektør i Viking journ. anm.) hele tiden for å presse frem et kjøp. Klubben ville imidertid ikke bruke midler på å hente han, sier Lennartsson til Aftenbladet.no.

— Jeg hørte rykter om at Viking ville ha meg, men det ble aldri noe konkret ut av det, kommenterer Hulsker.

Regjerte lørdag

Iført Starts treningsdress ble imidlertid ønsket til Lennartsson innfridd, og lørdag var det også enkelt å se hvorfor han i sin Viking-tid ønsket seg den utleide AIK-spissen til Stavanger.

I tospann med Ole Martin Årst skapte Hulsker svært mye hodebry for Rosenborg-forsvaret.

Kun ti minutter var spilt på Sør Arena da Hulsker åpnet målkontoen i Start. Spissen ble spilt frem av Martin Borre. I duell med Fredrik Stoor fikk han skutt mellom benene til RBK-backen og inn i nettmaskene bak Lars Hirschfeld.

Hulsker var også arkitekten bak flere farlig avslutninger – blant annet leverte han et fremspill som ble satt i mål av Årst like før pause. Det ble imidlertid annullert for offside.

- Vi utfyller hverandre

20 minutter senere ble han likevel servitør med uttelling, da han stusset frem Årst, som alene med Hirschfeld satte læret i mål og samtidig sendte Sørlandet til himmels og Start opp på kvalifiseringsplass.

— Samarbeidet mellom Espen (Børufsen), Ole Martin (Årst) og meg fungerte veldig bra. Vi utfyller hverandre bra. Vi vinner mange dueller, og det er enkelt å spille sammen med Ole Martin, sier en meget tilfreds Hulsker til Aftenbladet.no.

Lennartsson var også full av lovord om sin giftige spissduo i sitt comeback som trener i norsk eliteserie.

— Begge to er veldig gode i luften. Bernt tapte jo knapt en duell i 1. omgang, sier Lennartsson.