Årst ny Foto: Digitalsport

— Vi har foretatt justeringer som fungerte godt, sier Årst til fvn.no.

Start mønstret med to spisser fra start mot RBK. Det var sterkt medvirkende til at Rosenborg ble slått 2-1. Årst og Hulsker var nemlig banens to beste spillere etter Fædrelandsvennens oppfatning.

Årst scoret vinnermålet da han stakk ballen forbi Lars Hirschfeld i andreomgangen etter en fin Hulsker-stuss som Christer Basma ikke klarte å heade tilbake til keeper.

— Det blir mer trøkk med meg og Bernt sammen på topp. Vi fungerte bra, men det er ikke nøye hvem som scorer, sier Årst.

Hulsker startet som spiss for første gang i Start-drakt, og smilte godt i skjegget på vei ut av garderoben som sistemann.

— Jeg føler det gikk veldig bra. Det er lett å spille med Ole Martin. Han vant mye i luften, og han vil sikkert si det samme om meg. Ole Martin spiller alltid ballen til den spilleren som er best plassert. Nei, jeg må si at det fungerte bra, sier Hulsker.

Hevder at det blir tekst-tv-feiring

Han scoret det første målet i duell med Fredrik Stoor, og var etterpå klar på at det var ham selv som satte inn ballen - noe han også medga at var viktig for selvtilliten.

— Nå kan vi kose oss i kveld og lese tekst-tv. Så er det fullt fokus på neste kamp på mandag, sier Hulsker.

Ros fra sjefene

Trener Benny Lennartsson forteller at ønsket om å bruke Hulsker som spiss og ikke på kanten var viktig da han avgjorde å endre fra 4-3-3 til 4-4-2. — Begge to er veldig gode i lufta. Bernt tapte ikke en duell i førsteomgangen, men ble trøtt utover i kampen. Ole Martin gjorde også mye bra, sier Lennartsson.

Sports- og mediadirektør Svein Mathisen stemmer i.

— Bernt var fantastisk og Ole Martin scorer så godt som i hver kamp. Målene vi scoret i dag viser at vi har guts, sier Matta.