ARENDAL: Med to serierunder igjen av sesongen er det vidåpent i kampen om fornyet 2. divisjonskontrakt i avdeling tre. Lørdag vant Donn 3-1 borte mot Arendal og ligger med det kun to poeng bak Eidsvold Turn på sikker plass.

Men gjestene fra Kristiansand ble liggende under da Dardan Dreshaj ga de hvitkledde fra Arendal ledelsen ti minutter før pause.

Donn reiste seg nærmest umiddelbart og Marius Nilsen utlignet like før sidebytte.

Mathisen-dobbel

Etter hvilen klarte de for dagen rødkledde fra Kristiansand å bygge videre på utligningen. Kvarteret ut i omgangen var resultatet snudd på hodet.

Christian Houge Mathisen sendte Donn i ledelsen. Samme mann var frempå ti minutter før slutt og sørget for at kampen endte med 3-1-seier til Kjetil Ruthford Pedersens menn.

Snuoperasjonen gjør at Donn nå står med 22 poeng med to kamper igjen å spille, to poeng bak Eidsvold Turn som ligger på trygg grunn.

Arendal blir stående med sine 32 poeng, og kan kun rykke et par plasser opp eller ned.