Før lørdagens oppgjør i Eidsvold hadde begge lagene 24 poeng, med Fløy under streken på grunn av dårligere målforskjell. Med kun fire kamper igjen var det duket for et durabelig bunnoppgjør.

To mål på ett minutt

Førsteomgangen ble fæl for øyboerne med to mål i sekken på ett minutt i det 25. og 26. minutt. Begge scoringene ble ekspedert av hjemmelagets spiss Ciise Aden Abshir.

Her jubler Henrik Andre Dahlums etter seiersmålet. Foto: Bjørn Hytjanstorp

Med to mål under til så det mørkt ut til pause. Men det skulle snu. Om det var styrkedrikk eller tordentale fra trener Tommy Taylor som gjorde susen vites ikke, men etter 56. minutter ga uansett Marius Andersen håp til gjestene med en redusering.

Henrik Dahlum ble dagens mann

Så var det Henrik Andre Dahlums tid til å skinne. Med utligning etter 71 og seiersmålet helt på tampen i det 87. minuttet, ble han dagens store Fløy-helt.

Seieren var Fløys første på fem kamper, og sårt tiltrengt. Nå ligger de tre poeng over Fyllingsdalen under streken med tre kamper igjen. Eidsvold ligger mellom med bedre målforskjell enn Fyllingsdalen.

Donn tapte 1-4 hjemme mot Vard Haugesund i dag, og virker virker fortapt, fem poeng bak trygg plass.