Stabæk-spissen har aldri hatt det så gøy, som han har det nå. Han koste seg med tre poeng i Tromsø.

— Helt fantastisk! Jeg har aldri hatt det så gøy som nå. Livet leker nå. Jeg trives kjempebra i Norge, og i Stabæk, sier en smilende glad Nannskog etter seieren over Tromsø.

De siste dagenes medieoppstyr så på ingen måte ut til å ha preget humøret til svensken, etter kampslutt i Tromsø- ## Fysisk tøft

For det er ikke mange lag som forventer tre poeng på Alfheim, og i en slik jevn kamp er det ekstra godt å reise sørover med tre poeng i bagasjen.

— Det er en utrolig jevn match, og vi visste at det ville bli en tøff og fysisk match. Det er ikke mange lag i eliteserien som vil ta tre poeng på Alfheim, sier Nannskog.

Selv ble det ingen mål på måltjuven fra Sverige, men han hadde en usedvanlig god dag som servitør for andre på Stabæk.

— Jeg er fornøyd med meg selv. Jeg kommer til mange gode innlegg, og prøver skape rom til andre, forteller han stolt.

Lukter gull

Seieren førte laget som er ubeseiret siden første serierunde til topps på tabellen. Dermed har og lukten av gull kommer sigende inn hos de fleste Stabækspillere. Daniel Nannskog har oppskriften på hvordan de skal få smake gull i år.

— Vi må bare fortsette som vi gjør nå, og holde oss skadefrie. Vi har et unikt samhold i gruppa, og det er veldig gøy å spille for Stabæk nå, sier han.

Forberedt på nedturer

Men Daniel Nannskog er forberedt på at det vil komme noen nedturer utover i sesongen.

— Vi må bare fortsette å krige, og håpe vi ikke får en lang nedperiode. Selvfølgelig vil det komme noen nedturer, men vi må gjøre slik at de ikke blir vedvarende, sier Nannskog.

— Det har vært mye oppstyr og fokus på meg i det siste. Nå skal jeg kose meg med seieren vi tok i dag, avslutter han.