Det var aldri noen tvil om hvem som var best i Skien i kveld. Hjemmelaget tok kommandoen fra første minutt og så seg aldri tilbake.

Nå lever håpet om fornyet kontrakt for alvor i Telemark.

-Dette var en solid kamp. Jeg syntes i perioder det var ett lag på banen, sa Gaute Larsen etter overkjørselen.

Plutselig står Odd Grenland med to strake seire, etter den fryktelige starten på sesongen. Forvandlingen har vært total den siste uken, selv om de gode tendensene kanskje begynte mot Rosenborg hjemme.

-Det var et vendepunkt for oss mot Start sist, selv om jeg synes vi har vært ordentlig på gang lenge. Guttene blei tryggere på seg selv over natten.

-Nå bobler de over av positiv energi. De har fått en skikkelig utløsning. Til tross for tre kamper på ei uke er vi ikke slitne i det hele tatt, skrøt den tidligere Stabæk-treneren.

Jacob Sørensen ga Odd ledelsen etter en halvtimes spill, etter en dødball. Den stillingen holdt seg til pause, selv om Odd hadde sjanser til å lage nummer to.

I andre omgang gikk det bare fem minutter før hjemmelaget økte ledelsen ved Tarjei Dale, før samme mann punkterte kampen i det 56. minutt. Derfra og ut var det aldri noen tvil om hvor seieren ville ende.

Sandefjord fremsto i perioder som et nedrykkslag, og da Sørensen scoret sitt andre på overtid var det ikke mer enn rett og rimelig.

Så stor var faktisk forskjellen på lagene i kveld.

-Når alle vil ha ballen hele tiden og alle jobber for hverandre blir det bra. I dag fungerte det meste for oss, konkluderte Gaute Larsen.

Nå gjenstår bare cupkampen mot Tønsberg og en vanskelig bortekamp mot Fredrikstad før ferien for Odd Grenland. Kanskje blir sommeren langt bedre for Oddrane enn hva man skulle ha trodd for bare ei uke siden.