Klokken 16.00 i morgen i Zürich offentliggjør FIFA hvilke nasjoner som skal arrangere fotball-VM i 2018 og 2022. LES OGSÅ:

To styremedlemmer i FIFA er utestengt fordi det er avslørt at de var villig til å selge stemmene sine, og tre andre, hvorav to er IOC-medlemmer, har ifølge BBC mottatt penger ulovlig. David Beckham er allikevel trygg på at de 22 medlemmene som torsdag stemmer om hvilke nasjoner som skal få være VM-vertskap i 2018 og 2022 har rent mel i posen.

Positivt møte

— Jeg tror vi kan stole på samtlige medlemmer. De er fotballfolk, og de vil ha VM der det blir best. Jeg har møtt en del av dem, alt har vært positivt så langt, sier Beckham til BBC.

Kjendisfaktoren kommer ikke til å synke når de europeiske kandidatene til å arrangere VM i 2018 skal presentere sine søknader torsdag. England er tungt på plass med prins William og Beckham, og statsminister David Cameron må pent finne seg i å stille i den duoens kjendisskygge.

Ettermæle

— Å ha en slik vekt bak vår kampanje er enormt, sier Beckham om prinsens engasjement og deltagelse.

England må kjempe mot Russland, Spania/Portugal og Nederland/Belgia om å arrangere VM i 2018. - Når man representerer sitt land så gjør man alt man kan. Vi har fått litt mer om hva medlemmene ønsker av oss, og vi har fremdeles tid til å få frem hva vi kan levere. Vi lytter, og vi ønsker å skape noe som gir et varig ettermæle, sier Beckham.