Robert Lewandowski sto for kampens prestasjon da Polen slo Georgia 4-0 i EM-kvalifiseringen lørdag. Spissen scoret tre mål på fire minutter.

Lewandowski ventet helt til det 89 minutt med å tegne seg på scoringslisten i EM-kvalifiseringskampen, men da han først scoret én gang, kom nummer to og tre som perler på en snor.

Bayern München-stjernens tre mål på fire minutter er tidenes nest raskeste hattrick i en EM-kvalifiseringskamp, ifølge Infostrada Sport. Kun tyrkiske Arif Erdem har vært kjappere på avtrekkeren. Han scoret tre mål på like mange minutter mot Nord-Irland i 1999. ## Polen i tet

Bayern München-stjernen skapte også overskrifter da han scoret fire mål i én omgang mot Gibraltar i september i fjor. Dagens hattrick mot Georgia gjør at polakken står med sju mål i kvalifiseringen.

Polen har imponert stort til nå i kvalifiseringen og troner alene på topp i gruppe D med 14 poeng.

Selvmål av Premier League-stjerne

Lørdag kveld møttes også Polens grupperivaler Irland og Skottland på Aviva Stadium. Bortelaget fikk god hjelp av en uheldig John O'Shea i 1-1-kampen.

Jonathan Walters ga hjemmelaget ledelsen i det 38. minutt, men rett etter pause var altså irske O'Shea på feil sted til feil tid da en ball gikk via ryggen hans og i mål.