ISLAND — TSJEKKIA 2-1

Et Island i storform troner fortsatt på topp i Gruppe A etter å ha slått Tsjekkia 2-1 på hjemmebane fredag kveld.

Aron Gunnarsson og Kolbeinn Sigthórsson sørget for ellevill jubel i Reykjavik da de scoret hver sin gang i løpet av 15 fantastiske minutter mot Tsjekkia. Målene sikret Island en sterk 2-1-seier og tre viktige poeng i tetkampen.

Islands Gylfi Sigurdsson fyrer av et skudd i kamp med Tsjekkias Tomas Sivok og Lukas Vacha. Foto: REUTERS/Sigtryggur Johannsson/NTB scanpix

Svenske Lars Lagerbäck og Island har herjet til nå i EM-kvalifiseringen og leder gruppe A foran fotballstormakter som Tsjekkia og Nederland, med henholdsvis to og fem poeng.

Bale sikret Wales-seier

Nederland har vært hardt presset til nå i EM-kvalifiseringen, men vant fredag enkelt 2-0 borte mot Latvia. Georginio Wijnaldum og Luciano Narsingh slo til og scoret én gang hver på fire minutter.

I gruppe B sørget Gareth Bale for at Wales noe overraskende ligger på topp etter å ha vunnet 1-0 mot Belgia. Real Madrid-stjernen snappet opp et horribelt tilbakespill fra belgiske Radja Nainggolan og satte enkelt inn kampens eneste mål.

HELT: Gareth Bale ga Wales 1-0 mot Belgia. Foto: Reuters / Rebecca Naden Livepic/NTB scanpix