Etter at daværende assistenttrener Flovik overtok hovedtrenerjobben etter Steinar Nilsen i august har det vært uklart hvordan støtteapparatet rundt han skulle se ut. Flovik selv varslet til iTromsø at en løsning kom til å komme denne uka.

I morgen kommer etter det iTromsø kjenner til offentliggjøringen om at B-lagstrener Lars Petter Andressen blir Floviks assistenttrener ut sesongen. Keeper— og spisstrener Sigurd Rushfeldt blir også enda mer involvert, og regnes som sidestilt med Andressen.

Opprykkshåp

I ettermiddag ledet Andressen TIL 2 i en bortekamp mot Altas B-lag som endte med 1-1. Han sier lite om hva som kan skje videre.

— Jeg har vært på feltet sammen med A-laget noen uker nå, og det har vært inspirerende, sier Andressen til iTromsø.

1-1-kampen i Finnmark betyr at TILs unggutter leder 3.-divisjon avdeling 12 med seks poeng og en overlegen målforskjell på Kirkenes med fire kamper igjen. Dermed skal det mye til for at B-Gutan misser opprykk til 2.-divisjon.

— Vi har fire overkommelige kamper igjen. Den første er mot Bjørnevatn på fredag, sier Andressen.

Målløs

Runar Espejord hadde scoret i hver av de åtte 3.-divisjonskampene han tidligere hadde spilt i 2015. I den niende gikk han målløs av banen.

— Runar gjorde like fullt en god kamp, og hadde avslutningen som førte til returen vi scoret på, sier Andressen. Jakob Mamush Lillestjerna utlignet til 1-1 10 minutter ut i andre omgang.

Andressen mener Espejord kommer stadig nærmere mer spilletid på et A-lag som nå er på en kvalikplass i eliteserien etter 0-0 mot Mjøndalen i går.

— Vi vet at vi har to gode spisser i stallen i Zdenek Ondrasek og Runar, samt at det også finnes andre muligheter. Runar vurderes tett inn mot laget, men det må diskuteres godt internt i trenerteamet, sier Andressen.