Chelsea har hatt en oppsiktsvekkende svak start på Premier League-sesongen. Lørdag gikk London-klubben på en ny smell mot Everton på Goodison Park.

Steven Naismith ble hat trick-helt da Everton vant 3-1. Etter kampen fikk journalistene på stadion se en temperamentsfull José Mourinho. Chelsea-manageren reagerte kraftig på at Everton-manager Roberto Martínez fikk holde pressekonferanse om kampen før ham. Mourinho mente han burde få snakke først slik at Chelseas spillerbuss raskest mulig kunne vende tilbake til London.

Da Martínez snakket med journalister fra nasjonale aviser utenfor mediarommet, ble han avbrutt av Mourinho.

Sekvensen er gjengitt av blant andre The Guardian:

Mourinho: — Roberto, Roberto, neste gang må du be meg gå før deg fordi vi må reise.

Martínez: - Jeg kontrollerer ikke det, José. Jeg kontrollerer ikke det.

Dernest skal en rasende Mourinho ha svart «f***ing hell», før han stormet vekk.

— Da han slo oss 6-3 sist sesong var han veldig hyggelig. Jeg foretrekker ham slik, sa Martínez til journalistene da Mourinho hadde dratt.

Mourinho: - Å være flyktning er å være under press

Mourinho holdt ingen egen pressekonferanse med skrivende presse, slik som er vanlig, men ble intervjuet på TV rett etter kampen.

Portugiseren avviste at han er under press etter Chelseas skrekkelige sesongstart.

— Å være flyktning er å være under press, sa Mourinho, og fortsatte:

— Jeg nyter jobben min. Det er en fryd å være manager for Chelsea, selv om resultatene er de verste i min karrière. Jeg føler ikke press. Resultatene samsvarer ikke med min kvalitete og status, men jeg takler situasjonen bra. Jeg er den beste mannen for jobben. Jeg tror ikke det finnes noen bedre som kan komme inn.

- Må få selvtilliten tilbake

Mourinho trakk frem den lave selvtilliten som preger spillergruppen som vant Premier League så sent som i mai.

— Vi må forbedre oss mye. Jeg vet ikke om vi fortsatt kan vinne tittelen, men jeg vet at vi kan slå Arsenal neste helg. Vi trenger et par seire på rad for å få selvtilliten tilbake. Vi trenger at spillerne smiler igjen og at midtstopperne slutter å gjøre feil, vurderer Mourinho.

Branislav Ivanovic er en av Chelsea-spillerne som i sesongstarten har vært en skygge av den spilleren han var sist sesong.

— Vi trenger én stor seier. Da vil ting snu, mener Ivanovic.