Real Madrid-trener Rafael Benitez fant ikke plass til Martin Ødegaard i troppen mot Malmö. Real Madrid-trener Rafael Benitez fant ikke plass til Martin Ødegaard i troppen mot Malmö. Foto: Digitalsport

Benitez før Malmö-møte: - Vi har ikke plass til Ødegaard

16-åringen får heller ikke sjansen mot Åge Hareides Malmö tirsdag.

Martin Ødegaard får ikke plass i Real Madrids tropp til tirsdagens hjemmekamp i Champions League mot Malmö.

Det bekrefter trener Rafael Benitez på mandagens pressekonferanse.

– Vi er fornøyde med Ødegaard, men beklager, det er ikke mer plass til unge spillere i morgen – bare Marcos Llorente, sier Benitez på mandagens pressekonferanse.

– Han spiller og trener bra, men det er liten plass til de unge siden så mange er på vei tilbake fra skade, sier han videre.

Den eneste unge spilleren han fant plass til var altså Marcos Llorente.

Hareides farvel

Dette er siste kampen i gruppespillet. Real Madrid topper gruppe A og er allerede klar for avansement. Derfor hadde nok Ødegaard et håp om å komme med denne gangen.

Malmö ligger sist i gruppen og trenger minst ett poeng i Madrid for å kunne passere Sjakhtar Donetsk og sikre seg plass i Europaligaen.

Dette er Hareides sist kamp som Malmö-trener. Trolig overtar han som dansk landslagssjef på nyåret.

Martin Ødegaard fikk sin A-lagdsdebut for Real Madrid 23. mai i år da han ble byttet inn for Cristiano Ronaldo hjemme mot Getafe. Under Rafael Benitez er det blitt lite tillit, og Ødegaard har måttet nøye seg med spill for B-laget Castilla der han senest spilte søndag.